En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz uslu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Bir binada yahut yapı sulpnda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Zeyil-3/B ve Ek-3/C’de belirtilen sürelere yaraşıklı olması mecburidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, elan bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda santimantal davranılmalıdır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin usturuplu icazet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangına dayanıklı bapların varlık kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap baplar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu aşama bedduaşap bapnın yasak olması sinein fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yazgıımızın önemli bir parçbeyı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Hatta, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Akrobat Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Merdiveni; çoğu kez uslu katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıkan dumanın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek için bapnın sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Bapnın güzel duyu mimarisı ve rağbet edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı doğruca olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve normal fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu nedenle elan yüce bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında dulda sağlamlamaz ve bu nedenle henüz ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page